Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hatosztályos képzésben résztve...

Koza Baji kérdése:

Hatosztályos képzésben résztvevő osztályoknak van társadalomismeret órájuk?

Figyelt kérdés
Már 2 éve járok hatosztályos képzésben résztvevő osztályba és most voltam 8.-os de még nincs társadalomismeret óránk. Nem tudom, hogy lesz-e. Fontos lenne, hogy megtudjam a választ mert lehet hogy abból érettségizem már ha lehet.
2013. júl. 2. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Általánosban sincs társadalomismeret, és végülis te most fejezted be úgymond az általánost. Nekünk 11-ben volt egy félév társadalomismeretünk és ennyi.
2013. júl. 2. 12:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekünk nem volt, többi gimit nem tudom.
2013. júl. 2. 14:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt társadalomismeret, etika, filozófia, minden szörnyűség amit csak el lehet képzelni. Szinte sose azzal foglalkoztunk, amivel kellett volna (ezek kb. plusz töri órák voltak), ha meg mégis, akkor még haszontalanabbnak érződött az egész. Ha ebből akarsz érettségizni, akkor nagy valószínűséggel önállóan kell készülnöd főleg, mert a legtöbb suliban ez nem egy komoly tantárgy. Ha jól emlékszem, valamelyik ilyen időpazarló tárgy már 8.-ban is volt, de a legtöbb csak 9.-től kezdve.
2013. júl. 2. 21:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2013. júl. 21. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!