Miért nem tudok tanulni?

Figyelt kérdés

ez evben barmit ha megtanulok suliba. itthon eltudom mondani..ha egyedul vagyok tudom.....de ha mar valakinek fel kell mondanom akkor mintha total kitoroltek volna az agyam :S nem emlekszek semmire..egyszeruen lefagyok...miert van ez? eddig nem voltak ilyen problemaim...Lehet h azrt van mert tavaly aprilistol nem jartam vegkep suliba szeptemberig? s most pedig nem tudok viszsazokkenni? mit tudok tenni? :S anyum rafogja h azert mert nem tanulok..pedig ez nem igaz.. nagyon sokat tanulok... .

16/L

2010. jan. 8. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Esetleg próbálj meg máshogy tanulni: szimulálj felelést egyedül, mondd fennhangon az anyagot amíg nem megy. Utána mondd fel vmi ismerősnek (haverok, család, kutya akárki). Csak néhány tantárggyal, tanárral van ez vagy mindennel? Írásban is van ilyen gondod?
2010. jan. 8. 14:32
 2/4 A kérdező kommentje:
haat ev elejen csak azoknal a tanaroknal volt ez akiktol feltem....de most mar mindenhol ez van :S most egesz heten tanultam verseket..., minden nap tanultam..s magamnak el tudom mondani..de megkertem a tesomat, hogy hagy mondjam fel neki...s már nem tudtam.. minden masodik sornal megakadtam..utana feljottem..s egyedul elmondtam, ugy h felszedtem telefonnal, hogy mit mondok..és egy hibam nem volt benne! utána megint megprobaltam elmondani a tesomnak..de nem ment! s suliban ugyanigy vagyok :S:( de miert???
2010. jan. 8. 14:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Uhh hát akkor passz, gondolom már csak azért sem megy mert be vagy görcsölve, de nem nagyon tudom hogy tudnál lazítani:(
2010. jan. 8. 18:40
 4/4 A kérdező kommentje:

Régebben szerintem azért mert féltem a tanároktól... van olyan tanárom,akire sztem joggal rámondható h idegbeteg...

pl. valamelyik órán kérdezett vmit tőlünk.. mi nem tudtuk a választ.. elkezdett ordizotni.. a radiátort verni...s utána valaki bemondta neki h de hisz nem is tantuk még ezt. akkor honnan tudjuk? erre meg nagy nyugodtan visszaválaszol. jajj akkor jól van most átveszem veletek xD

2010. jan. 8. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!