Miért nem tudok tanulni?
ez evben barmit ha megtanulok suliba. itthon eltudom mondani..ha egyedul vagyok tudom.....de ha mar valakinek fel kell mondanom akkor mintha total kitoroltek volna az agyam :S nem emlekszek semmire..egyszeruen lefagyok...miert van ez? eddig nem voltak ilyen problemaim...Lehet h azrt van mert tavaly aprilistol nem jartam vegkep suliba szeptemberig? s most pedig nem tudok viszsazokkenni? mit tudok tenni? :S anyum rafogja h azert mert nem tanulok..pedig ez nem igaz.. nagyon sokat tanulok... .
16/L
Régebben szerintem azért mert féltem a tanároktól... van olyan tanárom,akire sztem joggal rámondható h idegbeteg...
pl. valamelyik órán kérdezett vmit tőlünk.. mi nem tudtuk a választ.. elkezdett ordizotni.. a radiátort verni...s utána valaki bemondta neki h de hisz nem is tantuk még ezt. akkor honnan tudjuk? erre meg nagy nyugodtan visszaválaszol. jajj akkor jól van most átveszem veletek xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!