Milyen egyetemeket, főiskolákat ajánlotok Borsod megyében?
Érdekel a pszichológia...de van egy kis problámám.Kérlek ne hurrogjatok le,csak segítségeteket kérnék!Szivesen mennék Debrecenbe tanulni,de van Barátom,akivel már 1,5 éve vagyok együtt és nagyon jó a kapcsolatunk.Ám ő Borsodban fog(valószínűleg) továbbtanulni...és hihetetlenül messze lennénk.Én bízom benne,de féltem a kapcsolatunkat:( Tudnátok esetleg olyan egyetemet ebben a megyében,ahol pszichológiát tanulhatok? Vagy ti mit tennétek ebben a helyzetben?Van valaki hasnló helyzetben?
Vagy...esetleg tudtok más szakot,amivel jól el tudnék helyezkedni?
Kérlek segítsetek!!
szóval erős a kapcsolatunk...2 éve ismerem, 1,5 éve járunk.Együtt szeretnénk maradni, hiszen ott a telefon,msn...lesz jogsink és remélhetőleg lezs szabad hétvégénk is...
És egyikük sem félt ettől?Hogy ilyen messze vannak?Hogy oldják meg ez a problémát?
Reméelm nem gond,h ennyit kérdezősködök..
Cica, ez nem lehurrogás, de ha valóban erős a kapcsolatotok, kibírjátok, ha pedig nem, akkor teljesen mindegy, hogy mekkora a távolság közöttetek.
Csak egy saját példa: Budapest mellett lakom, és nagyon szerettem volna vidékre (Győrbe) egyetemre menni, tehát nem kevés lett volna a távolság. Egy dolog tartott vissza: a barátom, akivel akkor egy éve voltunk együtt. Ezért szépen jelentkeztem Budapestre (igaz, egy jobb nevű intézménybe, mint ami Győrben lett volna), hogy minden nap haza tudjak járni ápolgatni a kis lelkét. Kár volt, ugyanis 3 hónap elteltével szakítottunk. Most pedig már bánom, hogy akkor nem gondoltam egy kicsit jobban magamra.
Persze ez nem törvényszerű, de ilyen korban még az egész olyan képlékeny (még ha sziklaszilárdnak is érzed). Gondolj magadra, és arra, hogy Debrecenben egy értékes, jó nevű intézménytől származó diplomát fogsz kapni, (amivel könnyebb lesz állást is találni később), és nem egy akármilyen kis főiskoláét. És ha valóban egymásnak vagytok teremtve ez nem lesz akadály, ebben biztos vagyok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!