Matykóka kérdése:
Szerintetek elég lesz 405 pont ahhoz, hogy felvegyenek a debreceni egyetem általános orvosi karára?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy mások mennyire saccolják a ponthatárt a bekerüléshez.2014. júl. 2. 16:01
1/12 anonim válasza:
Gondolom igen, a két kötelező emelt miatt. Azért ideírhattad volna, hogy tavaly 395 volt, így most ki kellett keresnemxD
2/12 anonim válasza:
Ne parázz, felhívtam a górét, aki egyébként a haverom, és azt mondta, hogy 402 lesz a ponthatár. De ez titok, ne mondd el senkinek.
3/12 anonim válasza:
Nekem 404 van és SZOTE a cél, szóval szurkolok!
De sajnos ezt nem lehet megmondani, lehet, hogy Debrecen kicsit fog ugrani, vagy Szeged, ezt így látatlanba, a statisztikákat nézegetve és a gyakorikérdéseket, szerintem felesleges bizonytalan dolgokon spekulálni. Próbáljuk meg élvezni a nyarat, mert ha sikerül, utána jön a kemény meló. Sok sikert :)
4/12 csakegypali válasza:
Szerintem elég lehet a 405 pont. 400 körülire tippelek Debrecenbe.
Én is oda jelentkeztem ha gondolod írj privátot aztán elbeszélgethetünk erről.:)
7/12 anonim válasza:
Nekem is csak 406 pontom van, bár én Szegedre jelentkeztem, de nagyon bizakodó vagyok. És szerintem 405 Debrecenbe is simán elég lesz:) Főleg ha abból indulok ki, amit a tanáraim mondtak, hogy idén sem túl sokan brillíroztak az emelt kémián, ráadásul a biosz sem lett jobb a tavalyihoz képest. Szóval szurkolok, hogy elég legyen, de szerintem bent vagy ;)
8/12 csakegypali válasza:
Megőrít ez a tehetetlenség amugy... egész nap csak fekszem pihenek, és izgulok.
Nem tudom magammal mit kezdeni... wáá megőrülök:D
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. júl. 3. 22:12
10/12 anonim válasza:
Mekem 404 van, szintén első helyre a DE-ÁOK-ot írtam. Amúgy szerintem is elég lehet. Én is már alig bírok várni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!