Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyetemen (orvosi) számít,...

Egyetemen (orvosi) számít, hogy hány ponttal kerülök be?

Figyelt kérdés
Kb. 430-440 pontom lesz, ha a középszintű szóbeliket nem rontom el. Lesz bármiféle hátrányom azokkal szemben, akik mondjuk 480 ponttal kerülnek be? Érdekel az egyetemeken ez bárkit is vagy úgymond tiszta lappal indulunk?

2014. jún. 9. 12:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Senkit nem fog érdekelni.
2014. jún. 9. 12:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! :D
2014. jún. 9. 12:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem számít
2014. jún. 9. 12:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Orvosin egyetlen ilyen dologból lehet hátrányod, ha nem beszélsz minimum középfokon angolul.
2014. jún. 9. 13:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Senkit nem érdekel.
2014. jún. 9. 14:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Rohadtul nem érdekel senkit sem. A lényeg h bent legyél :)

Ha meg valaki menőzne hogy neki pl 488 pontja volt akkor szard le. Annyi ponttal is ki lehet bukni, és egy 410 ponttal bekerülő is végigcsinálhatja csúszás nélkül az egyetemet :)

2014. jún. 12. 22:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Nope. Én 2 éve 5 ponttal léptem át a ponthatárt, eddig majdnem minden vizsgám öt lett :D

Ismerek olyat is, aki 485 ponttal került be, és közepes teljesítményt sem ér el. Nem nagyképűségből mondtam ezt el, csakhogy ne legyen a pontod miatt önbizalomhiányod :)

2014. jún. 13. 08:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Okê, még alszom. Szóval ne legyen önbizalomhiãnyod a pontszámod miatt :)
2014. jún. 13. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!