Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit csinálhat az aki teológiát...

Mit csinálhat az aki teológiát végzett? (A pap/lelkész-en kívül)

Figyelt kérdés

17 vagyok, nyakamon az érettségi, így már illő volna eldöntenem hogy hová megyek tovább tanulni. :/

Nagyon érdekel szinte minden ami a hittel bárhogyan is kapcsolatos, viszont lelkésznek nem vagyok alkalmas.

Milyen végzettsége lehet még annak aki teológiát végzett? És ha tudtok olyat írni hogy azzal mennyire lehet elhelyezkedni manapság az is nagyon jó lenne...

2014. júl. 1. 10:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha ez érdekel, tanulj ezt, maximum mellé egy mentálhigiéniés posztgraduális képzést el lehet végezni.
2014. júl. 2. 14:19
 2/2 anonim válasza:
Elmehetsz a teológus diplomával családsegítőnek is. A különféle szociális törvényekben utána lehet nézni az egyes szakterületek követelményeinek. Azonban szerintem nem célszerű úgy teológiára menni, hogy a lelkész szakirányt nem választod hozzá. Esetleg akkor, ha hobbiként, másoddiplomának végzed.
2014. okt. 25. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!