Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nagy dilemmában vagyok. Hova...

Nagy dilemmában vagyok. Hova tovább?

Figyelt kérdés

Végzős lány vagyok. Dilemmában vagyok továbbtanulás szempontjából. Kommunikáció és médiatudomány érdekel, azon belül a rádiózás. Egy megyei rádiónál vannak ismerőseim, ebből nem lenne gond, úgy érzem.

A lelkészi irány is érdekel, itt is vannak ismerőseim. Viszont nem vagyok még lekonfirmálva, heti 2x2 óráról lenne szó, amit úgy érzek, nem férne bele az időmbe (ofőm szerint nem fognak megbuktatni semmiből, de nem a kettes a célom).

Valamint az ápolónői irány is érdekel.

Mi a teendőm? Mit válasszak? Mindegyik irányt közel érzek magamhoz!

2013. nov. 20. 18:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Tervezed, hogy külföldre költözz? Ha igen, akkor ápolónő, ha nem, akkor rádiós. :-)
2013. nov. 20. 19:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Rádiós lelkész! Szerintem! :))
2013. nov. 21. 16:27
 3/3 anonim válasza:
mennyire érzed magad elhivatottnak a lelkészi iránnyal kapcsolatban? :) az ápolónői is szép, hogy másokon segíteni szeretnél, emberekkel szeretnél lenni, foglalkozni. azt javaslom, hogy hacsak nem volt ilyen megvilágosodásod, hogy IGEN! LELKÉSZ!, akkor a másik kettőre szűkítsd a kört, és teológiát még utána is tanulhatsz... legalábbis engem ezzel állítottak le szüleim. szerintem igazuk volt, bár az, hogy lelkész legyek, csak annyira csillapodott, hogy másokon segítsek, másoknak jót tegyek. de persze nem szeretnélek lebeszélni róla, kitüntető a lelkész feladata, Isten meghívása erre. :)
2013. dec. 11. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!