Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek mit lehet csinalni?

Szerintetek mit lehet csinalni?

Figyelt kérdés
Nem tudom meg hogy mit tanuljak foiskolan/egyetemen. Annyit tudok hogy magassarkuban elegans ruhakban szeretnek dolgozni egy irodaban akar titkarno is szivesen lennek, de nagyon nem tudom merre induljak el. Viszonylag jol tanulok 4,4 volt az atlagom evvegen jovore fogok erettsegizni. Szerintetek?

2014. jún. 24. 21:23
 1/3 anonim ***** válasza:
73%

ez elég soványka elképzelés egy munkához hogy magassarkúban elegánsan szeretnél dolgozni..

De bejöhet a dolog..beszéljél legalább 2 nyelvet profin..angol+francia vagy német vagy orosz...

profin gépeljél, profin kezeld a számtógépet..

és egyetemen nyelvszakon végezzél..

2014. jún. 24. 21:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem az általad felsorolt elképzeléseknél egy kicsit tedd magasabbra a mércét. Egyébként titkárnőnek lenni nem egy álommeló. Hozzáteszem, hogy nem biztos, hogy mindenhol így van, de nálunk a titkárnő az a személy aki kávét főz, és a főnök dolgai után rohangál, miközben semmibe sem nézik igazából.

Ennyiből, hogy szeretnél magassarkúban járni az irodába. Hát, én webszerkesztő vagyok, és szoktam magassarkúban járni... Ez gondolom most nem segített ki :)

Csak van olyan tárgy ami jobban érdekel. Pl. nyelvek, matek, valami?

2014. jún. 26. 11:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen a nyelvek imadok uj nyelveket elsajatitani es azt mondjak, hogy nagyon jo a nyelverzekem :)
2014. jún. 28. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!