Mome-ra jelentkezők akiket nem vettek fel mit fogtok csinálni?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 25. 08:53
1/6 anonim válasza:
Én megjelöltem más egyetemeket is, hasonló szakirányt.
Illetve tavaly is kiestem, viszont akkor csak ez-az egy egyetem volt megjelölve. Két különböző szakról estem ki, nem ugyan arról.
Hát én elmentem dolgozni előző évben, szerencsém volt egy 4 honapos alkalmi munkát sikerült találnom. Ha idén sem sikerül, más egyetemeknél sem, akkor én szakot váltok. Már idén is megjelöltem más szakokat is, ami mégis kicsit közele áll ehez a szakhoz, de mégis másabb. Ha egyik sem sikerül, akkor elmegyek angolt tanulni meg nyelveket. :)
2/6 A kérdező kommentje:
én most próbáltam először szerintem én elmegyek Okj fotográfia szakra ott felkészítenek egy kicsit dolgozok közbe és majd jövőre próbálkozok, szeretnék oda járni bár nem tudom mi vonz oda,
2014. ápr. 25. 09:48
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm neked is sok sikert, és te milyen szakra jelentkeztél?
2014. ápr. 25. 09:53
6/6 anonim válasza:
én harmadik fordulós voltam, de a pontjaim alapján szerintem én sem jutottam be:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!