Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ilyenkor mit lehet csinálni?

Ilyenkor mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!9.-es vagyok gimnáziumban és nem vagyok bejárós.Nagyon megutáltam az osztálytársaimat és a tanárok is azt figyelik mikor tudnak belém kötni és sajnos ez az eredményemen is nagyon meglátszik.Múlt héten nem tudtam elmenni suliba úgy ki voltam készülve rengeteget sírtam.Úgyhogy arra az elhatározásra jutottam,hogy átmegyek egy szakközép iskolába és akkor legalább már azt is tanulom amit szeretnék.Csak félek akkor bejárósnak kéne lennem amitől tartok egy kicsit.Meg évet is kell ismételnem.

Valaki nem tudja ilyenkor mit lehet csinálni hogy ne kapjak bizonyítványt vagy valami hasonló mert nagyon nem nézne ki jól bent a bukás és a többi rossz jegy.

15/Lány

2014. ápr. 7. 08:09
 1/1 anonim válasza:
Szakközépbe bármikor átmehetsz, nem kell előről kezdened, csak szakmaiból kell különbözeti vizsgát tenned. Ha szerencséd van, akkor holnap át is vehetnek. A rossz jegyeid miatt se félj, van akit úgy átvesznek, hogy több tárgyból is bukik!
2014. ápr. 7. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!