Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Környezetmérnöki szakra hány...

Környezetmérnöki szakra hány százalék a feltétel, ha matekból és bioszból középszintű az elvárás?

Figyelt kérdés

Mivel biológiából emeltet tettem, ami sajnos 28% lett, a matek az meg középszinten 33%. Ilyenkor figyelembe veszik, hogy ez egy emeltszintű, azonban az elvárás középszint?

ÓE-RKK környezetmérnökire mennék.

Ezenkívül még van egy NÉBIH 3.hely pályázati eredményem. Amit felvin nem számolnak bele, mert nem a tudományos innovációs központ írta ki:/

(normális válaszokat kérek, ha lehet, és lehetőleg olyanoktól, akik már odajárnak, vagy odaszeretnének szintén menni.)

2014. jún. 21. 08:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Megértettem, meg amúgy is informálódásból él az ember :D

Szóval... az érettségijeim átlagolva 3/4-es lett, az évvégim meg 4-es, és tavaly is. Van egy B2 nyelvvizsgám is, ami plusz 28 pont.

Illetve ECDL vizsgám is, ami sajnos nem számít bele a pontozásba :S

2014. jún. 23. 00:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha megvan már minden érettségi eredményed miért nem a pontjaidat számolod ki? (nyelvvizsga +28 pont nem számít bele a jogszabályi minimum pontba anélkül kell a 260 pontot megszerezned)

Akkor képbe kerülsz hogy milyen esélyeid vannak...

2014. jún. 23. 07:08
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, értem én.
2014. jún. 23. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!