Vannak itt emelt törisek? Ti hogy álltok a felkészülésben? Hány százalék és melyik szaka cél?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 18. 13:14
1/4 anonim válasza:
Én tavaly emelt töriztem, szóval mindegy. :D Ilyenkorra már lógattam a lábam, 86%-os lett amúgy és fel is vettek oda, ahova menni akartam.
2/4 igen igen válasza:
Szia!
Én is emelt törizek most. Szintemelő középszint után(80% lett).
Írásbelire a szóbeli tételek tanulom csak, egy esszét sem írtam gyakorlásként, csak az esszé felépítését tanultam meg( tehát a javítókulcs milyen szempontokat kér, mik a követelményei).
Inkább a szövegértő és probléma megoldás képességeimre hagyatkozom írásbelin.:)
3/4 A kérdező kommentje:
Csak a szóbeli tételeket? A többit sajnos nem lehet kútfőből megírni problémamegoldással sokszor, azokat hogy tervezed, vagy nem olyan nagy baj a pontveszteség neked?
2014. ápr. 24. 19:43
4/4 igen igen válasza:
Sokat tanultam középsuliba, és néztem a kérdéseket, nem nehezek, a legnagyobb részére az alaptudásom meg megoldóképességem elég volt
De egyébként a szóbeli tételekkel, ha azon kívűl nem tanulsz semmit szerintem 30%-ra lehet megírni az emeltet:D
Dehát ez van, nagyon lusta vagyok, amúgy NKE-re felvételizek, és te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!