Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érettségi százalék és pont...

Érettségi százalék és pont kérdés?!

Figyelt kérdés
Lenne egy kérdésem: egy 96%-os angol érettségi esetén, ha hibátlan a szóbelim akkor lehet 100%-os az egész, vagy azt már sehogy sem érheti el? Ugye a logika azt diktálja, hogy az már nem lehet 100%, de mivel az oktatásról beszélünk, ki tudja, mit hogyan számolnak. Szóval lehet még 100% vagy már nem? Közép érettségiről beszélünk.

2014. jún. 13. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

Most ez komolyan kérdezed? Matekból hány százalékod lett?

100% akkor lehet, ha mindkét rész 100%.

2014. jún. 13. 21:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A logika jól diktál.
2014. jún. 13. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyetlen pontot is vesztettél nem lehet 100%-os, mert lefelé kerekítenek.
2014. jún. 13. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Én most egy matek emeltes csaj esetén hallottam a sulinkban, hogy az írásbelije 114/115 lett, a szóbelije pedig hibátlan, és így az érettségijébe 100% lett, de azt sem értem, hogy hogyan, mert 99,3% százalék.
2014. jún. 13. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!