Megéri programtervező informatikusnak tanulni?
Van rá kereslet? Mennyit keresnek és egyáltalán hol lehet ezzel elhelyezkedni? Erre a szakra inkább fiúk jelentkeznek nem?
Bocsi a sok kérdésért. :)
Megéri szerintem. Van is rá kereslet, de nagyon jónak kell lenni! Vagy valami más kell hozzá, nem tudom. Talán fiúnak kellett volna születnem, mert így lányként nem igazán jött össze nekem. Pedig az ELTE-re jártam (amit aztán mégsem végeztem el egyéb okok miatt), van egy programozói felsőfokú OKJ-s végzettségem és másfél éves munkahelyi tapasztalatom programozásban. De hát így jártam.
És igen, sokat lehet keresni vele. És szinte bárhol el lehet helyezkedni, csak akarni kell. (Én már nem akarom.)
Reál tárgyasok keresettek nagyon. Info, mérnöki dolgokkal jól el lehet helyezkedni, meg keresett is. Ráadásul az informatika az külföldön is ugyan az, nem úgy mint a legtöbb humán tárgyak. (bölcsész, jog)
Engem a jog érdekelt, de hülye leszek oda jelentkezni. Annyira telített minden vele, hogy az hihetetlen.
nem vagyok mazochista, szóval én is valami info szakot fogok megjelölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!