Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Előrehozott érettségi után...

Előrehozott érettségi után tényleg muszáj bejárnom angolra?

Figyelt kérdés
2014. jún. 7. 07:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én sem értem de ezt kitalálták hogy csak felsőfokú nyelvvizsga után nem kell bemenni xD de azt úgyse ebben az iskolában fogom csinálni szóval nem tudom mit akarnak xD
2014. jún. 12. 15:27
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
hát tetudod. Ha nincs már órád nem tudnak mire igazolatlant irni. Ez törvény. Én szimplán nem járnék be azt kész.
2014. jún. 12. 15:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Hova van ez leírva? Házirendben, Működési szabályzatban? Keress rá. Ha nem tudnak írásbeli dokumentumot mutatni, akkor nem követelhetik meg. Ilyen iskolai dokumentumba pedig nem hiszem, hogy beletehetik, mert ezeket törvényességi szempontból ellenőrzi a fenntartó, és ha egy tárgy követelményeit teljesítetted, akkor nincs helyed azon az órán.
2014. jún. 12. 16:27
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez úgy hülyeség, ahogy van. Ha van érettségid, akkor előtte le kellett tenned az osztályozó vizsgát, ergo teljesítetted a 4 évet + az érettségit. Hivatalosan a te "órarendedbe" nincs angol. Ami meg nincs arra nem kell bejárni, sőt igazolatlant sem adhat.
2014. júl. 23. 09:00
 15/15 A kérdező kommentje:
akkor csak nálunk ilyen cs*cska az iskola? :/
2014. júl. 23. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!