Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Előrehozott érettségi után...

Előrehozott érettségi után tényleg muszáj bejárnom angolra?

Figyelt kérdés
2014. jún. 7. 07:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert előtte már megcsináltad az osztályozóvizsgát, így már úgyse kapnál jegyet
2014. jún. 7. 08:17
 2/15 A kérdező kommentje:
Nálunk elvileg csak c1es nyelvvizsga után nem kell...
2014. jún. 7. 08:24
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

csak szivatnak h bejárj órára.

Minek járnál be? Megvan az érettségid amiért egyáltalán ott tanulsz... :)

Ha úgy gondolod, fogod és nem mész be.

Én nem jártam be és egyik ismerősöm sem aki előrehozottat csinált

2014. jún. 7. 11:11
 4/15 A kérdező kommentje:
nálunk igazgatóság döntött így idén.. de én sem értem a miértjét.. ha csinálok is valamit, nem kapok jegyet, ha pedig semmit, csak alszok, akkor meg nem kaphatok egyest...
2014. jún. 7. 20:58
 5/15 anonim ***** válasza:
Csak úgy csinálhatsz előrehozottat, ha van jegyed a tárgyból. Tehát nem kell bejárnod. Ettől függetlenül szerintem ártani nem árt, bár elvből engem is nagyon idegesítene, hogy kötelező.
2014. jún. 7. 21:02
 6/15 A kérdező kommentje:
Igazából nem az a baj, csak hogy c1ig minek járjak be? És az, hogy a mostani angol tanárom alig tud angolul (iskolaváltás) és igazából értelmét sem látom így bejárni..
2014. jún. 8. 09:18
 7/15 anonim ***** válasza:
Ez teljességgel illegális, ne járj be. Ha beírnak igazolatlannak, fel lehet őket jelenteni a KLIK-nél. Vagy ha bemész, viselkedj úgy, hogy kizavarjanak, direkte könyörögjenek neked, hogy hagyd el a termet.
2014. jún. 8. 16:07
 8/15 anonim ***** válasza:

Utolsó: ez már csak azért sem jó módszer, mert ezzel kb az osztálytársait szívatja legjobban.

Az a legegyszerűnn, ha csak simán fogja magát és nem megy be.

2014. jún. 11. 11:03
 9/15 A kérdező kommentje:
Akkor igazolatlant írnak be
2014. jún. 12. 13:38
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
De mireeeeeee? :D:D:D Ha osztályzóvizsgán voltál onnantól nincsenek óráid, nemtudsz min igazolatlan lenni.
2014. jún. 12. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!