Kémia, Biológia megoldható-e?
Esetleg tudsz írni valamit hogy szerinted hogyan kellene nekikezdeni és folytatni is? :)
Köszönöm az eddigi válaszod!:)
Szerintem 10-esként szerezz be egy-egy tankönyvet, ami jól összefoglalja az érettségik anyagát. Ha ilyet nem találsz vagy nem akarsz venni, akkor az iskolai tankönyveid, füzeteid alapján dolgozd ki az érettségi tematikáját, amit a netről vagy a tanáraidtól szerezhetsz meg. Ezt azért jó így folyamatosan csinálni, mert közben is tanulod, és időben fog kiderülni ha valamit nem értesz és meg tudod kérdezni. Utána kezdhetsz gyakorolni régi érettségik megoldásával. A végén pedig, érettségi előtt már csak ismételj, párszor olvasd át a jegyzeteidet, stb. Utána ha megvan a közép, ugyanígy kell emeltre is készülni, tehát dolgozd ki azt az anyagot, ami különbség a középhez képest, oldj meg emelt feladatsorokat, korábbi érettségiket, majd ismételj.
Ismerek valakit aki azt a taktikát követte hogy már 10.-ben csak az emelt anyagot dolgozta ki. Ezzel gyakorlatilag a középre is felkészült, és eldönthette, melyikből megy emeltre (ő csak az egyikből akart). Neki ez a stratégia elég jól sült el, asszem 80 körüli volt az emelt, 90 körüli a közép (mindkettőt emelt szinten dolgozta ki és tanulta, de nem tudom melyik melyik volt neki)
Bocsi, pontositok: idegen nyelv es info.
Azert szurkolok neked. :)
Igen ezt a beszüntetést hallottam én is mondjuk én úgy hallottam hogy amit nem 4 évig tanulok abból lehet előrehozottan, de lényegtelen mert ha nem lehet akkor majd úgy is mást kell összeállítani de káromra nem vész.:)
Nos ezen én is gondolkodtam hogy 12-ben egy emelt és egy közép de félek hogy rosszul sikerülne az emelt ami viszont fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!