Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kémia, Biológia megoldható-e?

Kémia, Biológia megoldható-e?

Figyelt kérdés
Jövőre leszek 10-es (5 évfolyamos gimnázium) és Biológiával és kémiával szeretnék tovább tanulni, megoldható-e az hogy 12-ben középszinten mind a kettőből leérettségizzek és 13-ban meg emelten, ugyanis sokat hallom hogy így olyan nehéz úgy olyan nehéz és mivel még csak 10-es leszek így nem tudok nyilatkozni mivel eddig olyan mélyen nem tanultam. A két közép érettségi az a biztonság miatt lenne hogy ha netán az emeltek rosszul sikerülnének akkor legyen ott tartalékban mivel gondolkodtam már az orvosin de én úgy érzem oda lehet kevés lennék.

2013. jún. 18. 17:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen a felosztás nálunk is így van.:) Megfogadom a tanácsaitokat, remélem még akkor is lesz majd előrehozott érettségi. Esetleg könyveket tudtok ajánlani?
2013. jún. 20. 09:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Sikerült végül?
2018. jan. 19. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!