Talán tényleg sosem lennék alkalmas rá? Az álmaim kezdenek szertefoszlani. Vagy még van remény?
Nagy vágyam, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi karán tanulhassak. Mást nem tudok elképzelni, szinte a lényem részévé vált.
Sajnos sokkal több visszatartó, elkeserítő megjegyzést kapom ,mint biztatót.
24 éves vagyok házas és családanya. Ezt mindössze azért írtam le, mert azt mondják, hogy a bejutásnál már ez is hátrány jelenthet. :(
Teljesen el vagyok keseredve!
Nem tudom...érdemes-e belevágnom? Minden vágyam ez.
Azt írtad, hogy nagy vágyd, hogy minden vágyad, hogy a lényed része. Ezek után, hogy így vélekedsz valamiről, pár vélemény el tud tántorítani? Inkább szomorkodsz, mint hogy megpróbáld?
Persze, hogy érdemes belevágnod! Vagy szívesebben kelnél és feküdnél mindennap ugyanazzal a kérdéssel, hogy mi lett volna, ha...?
Én drukkolok neked. Ne légy kishitű, ha mertél nagyot álmodni, merd megvalósítani is!
Milyen igazad van!!!!
Igen a lényem része, a legfőbb célom, vágyam. Nem is akarom feladni és nem tántorít el, mindössze nagyon nagyon rosszul esik és félek, hogy olyan tényező miatt szórnak ki (még ha a felvételim kiváló is lenne), ami alapján eleve nem lehetne diszkriminálni a felvételizőket (család, kötöttség, stb...)
Köszönöm a biztató szavaidat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!