A kémián és a fizikám 5 a matekom meg 4 vajon alkalmas ez az átlag a Debreceni Egyetem vegyészmérnöki karára? ,
szerintem ő nem a bekerülésre, hanem a bent maradásra gondol, vagy nem?:D
Amúgy reméljük igen:D én is kémia 5 (vagyis amikor még tanultuk) matek jelenleg 4 (voltam ötös is ez változó) szóval ilyenekkel jelentkezek én is:D habár nekem csak 2. helyen van a vegyészmérnöki, de ki tudja, lehet a végén 'sorstársak leszünk' :)))
1. Még van 3 év az érettségidig
2. Ezalatt a 3 év alatt nagyon sok minden változhat (ponthatárok, felsőoktatás helyzete stb., gondolj csak arra kb 2 év alatt mennyi változott)
Ezt 3 évre előre nem lehet megmondani, lényeg az hogy tanulj jól és legyen jó az érettségi.
nem bántásból, de ez beteg dolog...
egyébként anno én is nagy álmokkal indultam el középsuliban, hogy ez leszek, így lesz ez lesz a diplomámban. maradjunk annyiban, hogy most nem azt tanulom, amit középsuliban, sőt, el sem tudom viselni. 3 év alatt még elmehetsz btkra is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!