Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tudtok ajánlani valami tanulás...

Tudtok ajánlani valami tanulásra alkalmas helyet Debrecenben?

Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani valami tanulásra alkalmas helyet Debrecenben? Otthon nem hagynak/tudok tanulni, a karon nagy a nyüzsgés, a könyvtárba úgy tudom tagság kell. Máshol ezt megoldottam a városi könyvtár szabad részében ill. volt erre egy tökéletesen alkalmas McDonald's is. Lehetőleg olyan hely kellene, ahol van konnektor és wifi, reggeltől estig elérhető, van fedett/zárt része és ha nincs is síri csönd, de viszonylag nyugis, anyagilag pedig max. veszek valamit iszogatni, de havi szinten nem vetekszik egy albérlet árával (bár hosszabb távon úgyis ez lesz a megoldás). Lehet akár egy egyetemi épület, akár egy beülős hely, előny ha hétvégén és vizsgaidőszakban is elérhető. Létezik ilyen?

2013. máj. 16. 10:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A főépület könyvtárában nem tudom hogy van, de a Kenézy Könyvtárba bemehetsz tagság nélkül is tanulni. Wifi mondjuk ott is csak tagság ellenében van, vagy esetleg akkor tudsz netezni, ha az eduroam elérhető. Vagy esetleg a főépület aulája, bár nem tudom mennyire szokott tele lenni vizsgaidőszakban.
2013. máj. 16. 13:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi tavasztól kijártunk a Botanikus kertbe a főépület mögött: napozással egybekötve mélységes csend, néha egy-egy mókus... Mondjuk wifi az nem volt az tény, de minden más adott. De az is lehet hogy ez most nem jó ötlet, mert azt olvastam valahol, hogy ott valami Tudás Palotája vagy mi épül, így gondolom most sokat kalapálnak - vagy nem?
2013. máj. 16. 14:45
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet mindkettőtöknek, akkor majd meglesem az egyetemi könyvtárakat és a főépületet (mert egyébként a Kassai Campuson vagyok, bár a főépületről úgy hallottam, hogy eléggé tele van). A konnektor és wifi (eduroam is jó) a noti miatt kellene, mert a legtöbb anyagom azon van és gyakran kell neten kutatni. (De nem mindig és szükség esetén tudok nyomtatni, így ezek nélküli nyugis hely is jól jön, főleg vizsgaidőszakban.)

Ha van még valakinek ötlete, várom továbbra is!

2013. máj. 16. 18:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A főépület könyvtárába mindenkit beengednek, ülj be az olvasóterembe.
2013. máj. 17. 16:57
 5/6 A kérdező kommentje:

Elég sokfelé járok a városban (egy közeli településről szoktam beutazni), de az Egyetem tér pont nem esik útba, viszont úgy tűnik mégiscsak az lesz a megoldás.

Hátha hasznos lesz másnak is: a többi könytárban is van ilyenre lehetőség, valami 1 000 Ft/félév a beirakozás, szóval nem egy nagy összeg a csendes nyugodt helyszínért (van konnektor és wifi is) és mindegyik tagkönyvtárba érvényes lesz az olvasójegy.

Majd rákérdezek hátha nyáron is nyitva lesznek, mert akkor meg nyelvvizsgára szeretnék készülni, amihez szintén nem ártana egy megfelelő helyszín, mert otthon sok minden van, csak az nincs. :/

2013. máj. 17. 19:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Érdeklődnék az otthoni körülményeidről. Mi a baj vele?

Pusztán kíváncsiság a részemről..mert ha az amire gondolok, akkor minden elismerésem a tiéd.

Persze lehet hogy tolakodásnak veszed, hisz semmi közöm hozzá, nem is erről szólt a kérdésed.

2013. jún. 25. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!