Mi lehetne belőlem?
Figyelt kérdés
Teljesen kilátástalan vagyok, hogy minek tanuljak tovább, vagy mi legyen. Gimnáziumba járok és most vagyok tizedikes, de nem vagyok valami jó tanuló, nem is szeretek tanulni. Most kellett faktot választani jövőre és én infót és németet választottam, de bioszt is szívesen tanulnék, csak azt infóval együtt nem lehet, mert ütköznének az órák. Azért választottam volna azt is, mert mindig is szerettem az állatokat és értek is hozzájuk (már kecske ellést is vezettem le:D). Viszont állatorvos nem valószínű, hogy lennék, mert a kémia nagyon nem megy meg igazából annyira a biosz se.2014. máj. 25. 22:42
1/3 anonim válasza:
Szerintem te még magaddal sem vagy tisztában...
1. Kilátástalan a helyzet szokott lenni.
2. Nem szeretsz tanulni, de tanulnál bioszt? Ezek így egy kicsit ütik egymást...
Szerintem már most kezdj el szétnézni az OKJ-s tanfolyamok között, hogy ne akkor kelljen sebtiben keresgélni, amikor már megvan az érettségi.
2/3 A kérdező kommentje:
A bioszból pl. az etológia, ami nagyon érdekel és szeretem is tanulni.
2014. máj. 25. 22:56
3/3 anonim válasza:
Etológiához végig kell verekednek magad az alapképzésen, aminek az első éve keményen biokémia. Én is nagyon örülök neki - szeptemberben derül ki, kezdhetek-e Szegeden bsc-n - de ez van, ez az alapozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!