Egy munkahely betöltéséhez muszáj hozzá illő tanfolyamot végezni? (pénzügy)
Figyelt kérdés
Pl. pénzügyi területen muszáj OKJ-ra (tanfolyamra) vagy főiskolára mennem, hogy kapjak munkát, vagy akár sima érettségivel is felvesznek? Tudom ez így hülyén hangzik, de ha dolgozok pl. irodai asszisztensként, stb., és később jelentkezem egy ilyenre, úgy sem lenne esélyem, ha közben olvasnék szakkönyveket, tankönyveket, hogy képben legyek (de még mindig pénzügyi végzettésg nélkül)? Vagy ez túl naív? Nem vagyok hülye, gyorsan, könnyen tanulnék, csak hát egy önéletrajz alapján nem hinné el nekem senki, hogy esetleg magamtól tanulgattam könyvelést, ilyesmit... Jól sejtem?2014. máj. 21. 01:21
1/2 anonim válasza:
Muszáj????
Csak szólok, h még papírral is nehéz bekerülni, mert manapság nem h okj, egy diploma se sokat ér, mert már mindenkinek van szinte, munkahely meg nincs, szal eleve ott el fogsz bukni, h másnak lesz papírja, szal nagyon senkit nem fog érdekelni, h otthon képezted magad(nyelvnél talán működik, én is erre játszok most, de van már egy nyelvvizsgám, szal ezért bízok benne).
Aztán ott van, h másnak lehet van protekciója...
Hidd el kell az a szakma.
2/2 anonim válasza:
pénzügyi területre az okj sem ér semmit. a komoly,és jól fizető állásoknál sokszor a bsc pénzügy és számvitel szak kevés, sok helyen már csak msc pénzüggyel lehet jelentkezni. és igen,nehéz. nekem is jó agyam van, a matek is mindig jól ment,de az egyetem nem egy szinten van az érettségivel,pláne nem egy pénzügyi diploma. Anyanyelvű angol alapelvárás,és előny még egy nyelv magas szintű ismerete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!