Gyógyszertári asszisztens, vagy fogászati asszisztens?
Figyelt kérdés
Nem tudok választani, kérlek segítsetek,melyiket tanuljam? Melyikből lehet jobban megélni?2009. dec. 29. 10:38
1/8 anonim válasza:
Hát... Magán gyógyszertár nincs viszont magán fogászat van :)
Szóval utóbbiból jóval könnyebb megélni.
2/8 anonim válasza:
Magán gyógyszertár nincs!? Ez hülyeség! Amúgy a gyógyszertári szerintem nyugisabb és lehetsz szakasszisztens is abból már egész jól meg lehet élni!
3/8 anonim válasza:
De magán gyógyszertárban sem kérnek el egy gyógyszerért több pénz. Viszont az ingyenes fogászathoz képest egy magán fogászaton betegenként minimum 10 ezer Ft nem kevés kereset.
4/8 anonim válasza:
A barátom gyógyszertári asszisztensnek tanul és nagyon élvezi! Bár sok a latin meg az anatómia, de amúgy nem kell bele halni! Egyébként nem volt jó tanuló, inkább olyan átlagos 3-mas és még így is szépen, nyugisan megy neki! Am most vizsgázik a jövő héten!:)
5/8 anonim válasza:
Én most fogászati asszisztens vagyok, pár éve lett volna lehetőségem továbbtanulni gyógyszerésznek, most már bánom, hogy nem azt választottam. jól gondold át Te is, ne bándd meg a későbbiekben:)
7/8 anonim válasza:
nem bántam meg, de jobban lehet vele keresni, mint egy asszisztensi állással!
8/8 anonim válasza:
Gyógyszerésszel lehet, de gyógyszertári asszisztens szerintem nem keres többet! Amúgy ha nem kényes téma kb mennyi a fizetése egy Fogászati asszisztensnek(ha te az vagy)? Én annak tanulok, és érdekelne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!