Ilyenkor mi a teendö?

Figyelt kérdés
Pincér tanuló vagyok. Ez màr a màsodik gyakorlatos helyem az elözöt ott hagytam mert kocsma hangulata volt. Àtvàltottam egy rendes étteremre de itt nagyon bunkó az oktató és a fönök fia is. Ma azért lekurvàztak mert fel mertem venni egy rövidnadràgot mert jó idö volt + amugyis kocsival vittek le dolgozni és hoztak is haza + mindenbe belekötnek és flegmàk is. Kezdem megutàlni ezt az egész pincéresdit.. Esetleg ilyenkor még lehet gyakorlati helyet vàltoztatni? Mert szivesen àtmennék az iskolànak az éttermébe hiàba hogy nem kapnàk ösztöndijat de inkàbb olyan helyen lennék ahol kedvesek az emberek
2014. ápr. 28. 23:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva én se foglalkoztatnék olyan pincértanulót, aki 20 fokban már p.csagatyát hord az étteremben. Ez egy munkahely, nem a strand vagy egy park, úgyhogy a legnagyobb pofátlanság rövid nadrágban lenned... Ha már tanulod a szakmát, legalább ilyenekkel legyél tisztában.
2014. ápr. 29. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!