Mi ilyenkor a teendő?

Figyelt kérdés

A felvi.hu- jelentkeztem múlt évben, de sajnos nem volt elég pontom. Idén újraérettségizem ugyan abból a 2 tantárgyból ugyan azon a szinten, ami már megvan.

A kérdések:

1. Újra fel kell tölteni a középiskolás bizonyítványt?

2. Az érettségi bizonyítványt is be kell scannelnem nekik?

3. Ha be kell, akkor jelezni kell valahogy, hogy javítóra készülök, és ne azt vegyék figyelembe?

2013. febr. 6. 22:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

1. mivel teljesen előlről kezded a felvételit, természetesen igen. A tavalyi regisztrációd az e-felvételin már nem érvényes, újat kell kérned a felvi.hu-n.

2. nem feltétlenül, postán is elküdheted.

3. aligha, hiszen semmi garancia nincs arra, hogy tényleg jobban sikerül. Legfeljebb egy kísérőlevélhez mellékelve utólag elküldöd a Központba a javító érettségi fénymásolatát.

2013. febr. 6. 22:35
 2/7 A kérdező kommentje:

Mire érted, hogy aligha?

Ha én bescannelem a bizonyítványt, akkor nekik utána értesülni kell a javító eredményéről. Tévednék?

2013. febr. 6. 22:39
 3/7 anonim ***** válasza:

"Mire érted, hogy aligha?"

- Tegyük fel, érettségi napján vakbélhgyulladással visznek a kórházba. Ez elég arra, hogy bukjad a lehetőséged. Ere gondoltam.

"Ha én bescannelem a bizonyítványt, akkor nekik utána értesülni kell a javító eredményéről. Tévednék?"

- Tévedsz, ha arra gondolsz, beszkenneled a most meglévőt, aztán majd ők maguktól utánanéznek, ha javítót ír még ebben az érettségi időszakban.

Bármilyen tanulmányi adatot adsz meg, azokat még lehet utólag módosítani.

2013. febr. 6. 22:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze nem lesz gond abból sem, ha később töltesz fel mindent, de abból sem, ha utólag módosítod.
2013. febr. 6. 22:46
 5/7 A kérdező kommentje:

Tehát az érettségi után még pont lesz időm arra, hogy az "új" bizonyítványt elküldjem nekik?

Ilyenkor kapok egy törzslapod a javításról, vagy az egész bizonyítványt újra kiállítják?

2013. febr. 6. 22:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Tudtommal csak a javításról kapsz.
2013. febr. 6. 22:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak egy törzslapot kapsz, bizonyítványt nem fogsz újat kapni.
2013. febr. 7. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!