Szerintetek miért kell nekem ennyit tanulnom?
Figyelt kérdés
Már reggel óta tanulok, és legalább éjfélig kell még.... elegem van nagyon már...2014. ápr. 15. 16:23
2/12 A kérdező kommentje:
anglisztikára, angolt tanulok.
2014. ápr. 15. 18:12
3/12 anonim válasza:
Őszintén? Vagy rohadt sok a tananyag vagy gyengébb képességű vagy tanulás terén.
4/12 A kérdező kommentje:
valamelyik tantárgyból igen, de úgy értettem, hogy miért ilyen sok a tananyag.
2014. ápr. 15. 20:06
5/12 anonim válasza:
milyen tantárgyak vannak anglisztikán?
6/12 A kérdező kommentje:
angol főleg. angolul tanulsz irodalmat, olvasol novellákat, verseket, tanulsz történelmet, tanulod az amerikaiak és a britek életét, társadalmát, tanulsz nyelvtant. ilyen dolgok.
2014. ápr. 15. 22:43
7/12 A kérdező kommentje:
ja, azt kifelejtettem, hogy esszét is kell írni angolul. és azóta, mióta a kérdésemet kiírtam folyamatosan tanulok...
2014. ápr. 15. 22:44
8/12 anonim válasza:
Egész biztos hatékonyan tanulsz?
9/12 anonim válasza:
Nem éppen hatékonyan, ha van időd ide feljárkálni. Ha ennyire szenvedsz, nem biztos, hogy neked való ez az egész.
Képzeld, én még dolgozom is mellette részmunkaidős állásban (nem diákmunka), mégis van bőven időm tanulni, írni a tanulmányom, készülni a vizsgákra, szigorlatokra. Nem büfészakra és nem bölcsészkarra járok.
Szedd össze magad, válts tanulási módszert, mert ez butaság reggeltől éjfélig tanulni...
10/12 A kérdező kommentje:
ne te mondd már meg, hogy mi való nekem!
én tudom, hogy ez a szak nekem való, és hatékony a tanulásom, és nekem ennyi elég is. van olyan tantárgy, amit nehezebben lehet tanulni, és a bölcsészkar nem egyenlő a büfészakkal. bye!
2014. ápr. 16. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!