Miért kell nekem 12. -ben topográfiát tanulnom?
Figyelt kérdés
Egyszerűen borzasztóan ki vagyok akadva. Legalább 100 földrajzi helyet kell holnapra megtanulnom. Lehet beszólni, hogy eddig miért nem tanultam, de beteg voltam, nem volt erőm. Miért tanítanak az iskolákban topográfiát 12.-ben TÖRTÉNELEMBŐL, mikor az osztályom teljes egészében középszinten érettségizik, ahol meg lehet használni atlaszt? Máshol is tanítanak, vagy csak nálunk ilyen gyökerek?2014. márc. 2. 16:56
1/5 anonim válasza:
Teljesen igazad van! Ha nem tetszik a lecke, az a minimum, hogy a tanárok gyökerek, és akkor még finoman fogalmaztál.
Az pedig végképp felháborító, hogy 12-ikben még tanítanak, és pláne történelmet!
3/5 anonim válasza:
Mennyi ideig voltál beteg? Mert, ha jelentősebb időintervallumban (kb. 4-5 nap) voltál beteg, akkor esetleg megkérheted a tanárod, hogy kapj egy kis haladékot. De ha a betegségedet startja előtt már egy pár nappal be volt jelentve a dolgozat, akkor sok sikert kívánok.
Amúgy valamilyen szinten a topográfia hozzájárul az alapfokú műveltséghez, hiába van az, hogy manapság egy szőke nő GPS-sel nem talál el A pontból B-be.
5/5 A kérdező kommentje:
Ne haragudj kedves első, de olyan helyeket, mint Oradour, és Tobruk vagy Katyn, és ilyen kis hülyeségekből 140, nem látom be miért kell megtanulnom. 12.-es vagyok, természettudományos osztályba járok, belerökönyödök a kémiába és a biológiába, mert jó érettségit szeretnék, és ilyen, noname dolgokkal kell teletömnöm a fejem, és értékes perceket pazarolnom a napjaimból. Nem érzem, hogy a fejem erre lenne kitalálva. 9.-ben megértem, de nem az érettségi előtt 2 hónappal. Tehát igen, a tanár a gyökér. És igen, úgy voltam beteg, de sajnos itt az a szabály, hogy a pótdolgozat egy 5x akkor anyagból áll, ugyanis a gyökér tanárom úgy gondolja, hogy mindenki az ő dolgozata miatt beteg egy adott napon, így aki hiányzik, azt megszívatja.
2014. márc. 3. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!