Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha én ujból akarok érettségizn...

Ha én ujból akarok érettségizni akkor ujból kell évekig tanulnom?

Figyelt kérdés
Én 15 éve érettségiztem és a pontjaim alapján nem vesznek fel felsőoktatási intézménybe.Hogyan lehet ezt ujból kezdeni?
2014. jan. 16. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Jelentkezned kell érettségire; akár már idén tavasszal is elmehetsz, nem kell újra iskolába járni, önállóan is felkészülhetsz.

Biztosan nem lesz elég pontod? Én kifejezetten jól jártam ezzel a pontszámítási rendszerrel.

2014. jan. 16. 17:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem elég a pontom,én mindent elfelejtettem.Szerintem ujból kéne járni az iskolát.Mit gondolsz lehet?
2014. jan. 16. 18:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja hogy újból! Nem értettem elsőre, mit akarsz. Nem kell iskolába járnod, és nem is járhatsz. Beiratkozhatsz érettségi előkészítő tanfolyamra vagy fogadhatsz magántanárt. Az iskolarendszer téged már eleresztett, nincs veled dolga.
2014. jan. 16. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!