Mit ajánlanátok továbbtanulási területnek?
Figyelt kérdés
11-es vagyok, de öt évfolyamos gimibe járok. Most kell nem soká leadni, jövőre és jövő utánra milyen emeltet szeretnénk felvenni. Igen erősen gondolkodok a matek fizika kombóban, csak 2 baj van ezzel....1. Nekem általánosban is meg most is eléggé furcsa a fizika oktatás..szeretem, de egyszerűen nem tanítanak meg annyit, amennyit szerintem továbbtanuláshoz kéne. Szorgalmam van, csak nem tudom hogy kezdjek hozzá..2. Milyen továbbtanulási lehetőségek lesznek emelt matek közép fizika érettségivel(mert emeltre itt nem készítenek fel)? Köszi a válaszokat2014. ápr. 1. 12:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!