Mit ajánlanátok továbbtanulási cél szempontjából?
Mi érdekel téged itt ez a leginkább meghatározó dolog.
De külföldön mérnökként, orvosként nagyon sokat kereshetsz majd, valamint ami mindig menni fog, az a pénzügyi szakma, hiszen ott sokat lehet keresni, ahol a pénz van.
De minden szakmában nagyon jónak kell lenni ha sokat akarsz keresni.
A jonatán alma a legelterjedtebb, legkiválóbb téli almafajta, novembertől januárig érik, de már szedéskor ízletes, és az új termésig is eltartható kedvező tárolási körülmények mellett. A jonagold alma az USA-ban a golden, a delicious és a jonatán keresztezéséből előállított fajta. Gyümölcse nagy, gömbölyded alakú, héja zöldessárga, éretten sárga, feszes héja viaszos.
A Nyugat-Virginiából származó golden és red delicious almát hazánkban 1930-tól ismerik és termesztik. Gyümölcse közepesen nagy, sárga színű. A gyümölcs héja vékony, savszegény, kellemes ízű. Az idared alma a jonatán és a wagener fajták keveréke, 1942-ben, az USA-ban nemesítették. Gyümölcse középnagy vagy nagy, lapított gömb alakú, közepén hasas, a felületet csaknem egészében élénkpiros mosott fedőszín borítja, húsa lédús.
ez mind szép és jó,de én teljesen humán beállítottságú vagyok,tehát ezek amiket írtál számomra esélytelenek :(
Nem tudom,hogy ez az almás téma hogy jött ide ! Okos ,értelmes válaszokat szeretnék kapni . :)
Ismerettségi körrel van, de anélkül én nem igazán hiszem, nagyon nagy a konkurencia.
Legalábbis itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!