Az fura ha,18 évesen ennyire hajtok a tanulásban?
Szerintem nem fura, én is hasonló vagyok és a barátaim is. Emelt biológia + kémia szintén, plusz fizika. Mondjuk nem csak ezeket tanulom, ha végzek ezekkel akkor tanulok mást is, és ha azzal végzek, akkor megint mást. Páran furán néznek rám, de aki legalább látásból ismer, az tudja hogy sok barátom van és nem tart strébernek, csak szokatlannak legfeljebb. Ha engem nem néznek le, akkor valószínűleg téged sem.:D
Mindig lesznek olyanok, akik szerint fura vagy, azokkal ne foglalkozz. Inkább az lenne a fura, ha mondjuk gyógyszerész szeretnél lenni és nem tanulnál semmit.
Azok szoktak meglepődni, akik maguk nem tanulnak, vagy nem ismerik mélyebben ezeket. Ez a két tantárgy nem egy éves munka, és ha két évet szánsz rá is sok vele a meló (szerintem tudod:D), jó hogy már elkezdted.
Sok sikert a tanuláshoz.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!