Ha felvettek egy iskolába és az az 5. helyen van megjelölve akkor hátrébb csúszhatok?
És oda is szeretnél menni?
A többi iskolában hol állsz az ideiglenesben?
Hello, üdv a válaszadónak!
Ez az jelenti, hogy ha létszámon belül van egy iskolában a gyerek, de ez a suli mégis marad a listánk 4-5. helyén, mert más iskola (irány) lenne a favorit (ott sajnos nagy túljelentkezés alapján nincs sok esély), de akkor is érdemes próbálkozni a kedvenccel, mert nem eshet hátrébb az elején említett iskolánál, tehát oda "tuti" felvételt nyert?
Sajnos pénteken kaptam más információt, ezért vagyok most nagyon bizonytalan. Hétfőn pedig dönteni kell, változtassunk-e, ill. hogyan a sorrenden.
Köszi előre is a választ!
Igen, maradthat azon a 4-5. helyen, de oda csak akkor fog menni, ha az előtte lévő 3-4 suliba nem nyer felvételt.
Írhatjátok elsőnek a magas túljelentkezésű iskolát, ki tudja. Leet, hogy felvesznek, de ha mégse, akkor majd jön a sorban a következő.
Milyen infó volt, ami elbizonytalanított?
Köszi eddig.
Azt mondták, hogy ha nem tesszük az 1. helyre, akkor mások, akik viszont előbbre teszik, kiszorítanak bennünket, tehát elveszíthetjük a biztosnak hitt helyet.
Két nagyon különböző irány érdekli a gyereket, ezért jelöltünk meg több iskolát.
Azt tervezném, hogy az első két helyen a más irányú iskola maradna, ezt viszont az 5. helyről a 3-ra tennénk.
Az világos (volt) számomra, hogy előbbre juthat, de hogy lemaradna, arra nem számoltam (pl. 30 főt vesznek fel, ott a 25. helyen van az ideiglenes listán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!