Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha felvettek egy iskolába és...

Ha felvettek egy iskolába és az az 5. helyen van megjelölve akkor hátrébb csúszhatok?

Figyelt kérdés
Pl: ha tegyük fel én 5. vagyok akkor visszaeshetek 6. helyre? Ha lehet Vasárnap estig válaszoljatok

2014. márc. 15. 16:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem, vissza nem eshetsz. :)
2014. márc. 15. 16:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Változtatni akarsz a sorrenden? Ne tedd.Az legyen legelöl,ahova a legjobban szeretnél menni,függetlenül attól,hogy hanyadik vagy az ideiglenesen.Egyébként a kérdésre a válasz:nem.
2014. márc. 15. 16:56
 3/8 anonim ***** válasza:

És oda is szeretnél menni?

A többi iskolában hol állsz az ideiglenesben?

2014. márc. 15. 16:59
 4/8 A kérdező kommentje:

Hello, üdv a válaszadónak!

Ez az jelenti, hogy ha létszámon belül van egy iskolában a gyerek, de ez a suli mégis marad a listánk 4-5. helyén, mert más iskola (irány) lenne a favorit (ott sajnos nagy túljelentkezés alapján nincs sok esély), de akkor is érdemes próbálkozni a kedvenccel, mert nem eshet hátrébb az elején említett iskolánál, tehát oda "tuti" felvételt nyert?

Sajnos pénteken kaptam más információt, ezért vagyok most nagyon bizonytalan. Hétfőn pedig dönteni kell, változtassunk-e, ill. hogyan a sorrenden.

Köszi előre is a választ!

2014. márc. 15. 22:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen, maradthat azon a 4-5. helyen, de oda csak akkor fog menni, ha az előtte lévő 3-4 suliba nem nyer felvételt.

Írhatjátok elsőnek a magas túljelentkezésű iskolát, ki tudja. Leet, hogy felvesznek, de ha mégse, akkor majd jön a sorban a következő.

Milyen infó volt, ami elbizonytalanított?

2014. márc. 15. 22:28
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi eddig.

Azt mondták, hogy ha nem tesszük az 1. helyre, akkor mások, akik viszont előbbre teszik, kiszorítanak bennünket, tehát elveszíthetjük a biztosnak hitt helyet.

Két nagyon különböző irány érdekli a gyereket, ezért jelöltünk meg több iskolát.

Azt tervezném, hogy az első két helyen a más irányú iskola maradna, ezt viszont az 5. helyről a 3-ra tennénk.

Az világos (volt) számomra, hogy előbbre juthat, de hogy lemaradna, arra nem számoltam (pl. 30 főt vesznek fel, ott a 25. helyen van az ideiglenes listán)

2014. márc. 15. 22:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt tedd előre,ahova a legjobban menni akar a gyerek,függetlenül attól hogy 5. vagy 150.Ha meg nem veszik fel,még mindig mehet oda,ahol 5.;)
2014. márc. 16. 07:13
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2014. márc. 16. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!