Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Középiskolai ideiglenes...

Középiskolai ideiglenes felvételi lista?

Figyelt kérdés
Az ideiglenes felvételiben miért írják ki 185-ig a tanulókat, ha csak 30-at vesznek fel? A 107-dik hely esélytelen a bejutásra? 200 pontból 126-ot szereztem, a legjobbak akik a rangsor tetején vannak 170-160-tól csökkennek. Egy másik iskolába pedig 191 emberből 81-dik helyen vagyok ez is esélytelen igaz? Akkor meg nem értem, hogy minek kell azokat is kiírni, akik esélytelenek.
2014. márc. 11. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem egyáltalán nem esélytelen. Ez a lista úgy van hogy mindenki aki oda jelentkezett akárhányadik helyen bekerül ebbe a listába. De azok között vannak olyanok akik ezt a sulit csak 2. 3. 4. helyen jelöltékbe akik ilyenek azokat felfogják venni azokba az iskolákba ahová akarnak is menni tehát első helyen jelentkeztek. Ezek mind kifognak esni előled a listában így simán van esélyed bekerülni.
2014. márc. 11. 19:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm most megnyugodtam. Egyébként én 1-nek jelöltem meg, de ezt nem fogják sajnos sehonnan megtudni, mert úgy tudom, hogy a Győri központba mennek a jelentkezési lapok, nem pedig az iskoláknak.
2014. márc. 11. 19:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Ahol nyolcvanegyedik vagy, ott azért még van esély
2014. márc. 11. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!