Csak szerintem hülyeség ez az ideiglenes felvételi sorrend?
"137. vagyok, van esély bekerülni a Leövey Klára vagy a Veres Pálnéba, a felvételim 46, 38 pontos lett, a jegyem nagyon jók....?"
Ez ilyen kérdésektől én még összeteszem a kezem, hogy nem kaptam gutát.
Azért kell az ideiglenes sorrend, mert az alapján tud mindenki sorrendet változtatni, ha esetleg az adott iskolába úgy gondolják nem fogják felvenni. Viszont én azt nem értem, hogy mit kell azon görcsölni, hogy felvesznek-e vagy sem; attól még, hogy görcsölsz, nem fognak nagyobb eséllyel felvenni. Ha meg nem vesznek fel álmaid iskolájába, akkor valószínű, hogy nem is érdemelted meg, hogy felvegyenek (lusta voltál, jobb jegyeid is lehettek volna, stb.).
Én annó huszonvalahanyadik voltam, amikor 16 embert vettek fel, és nekem senki nem mondta, hogy hogy mennek a dolgok. Jó, elsőre megijedtem, hogy most ez hogy lesz, hogy nem vagyok benne, de aztán nem érdekelt; vagy felvesznek, vagy felvesznek máshova, amit megjelöltem. Aztán felvettek, és nem aggódtam magam hülyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!