Csak szerintem hülyeség ez az ideiglenes felvételi sorrend?
Figyelt kérdés
Teljesen beparáztatják csóró kölköket,aztán 2 hónapig tövig rágják a körmüket,hogy felvették-e vagy sem.Totál bepánikol némelyik,hogy "jujcika,én csak 126.vagyok,nem fognak felvenni",aztán kiesik előtte vagy 98 ember,és fölveszik.Hülyeség ez az egész ideiglenes,húgom is totál be van parázva...16/F2014. márc. 2. 07:35
11/18 anonim válasza:
Elsőnek jelölt helyekre benn vagyok,de mivel most indul,és kisvárosban van a suli,nagyon kevesen jelentkeztek a szakokra, a 3. helyre besorolt szakközépben a 6o.-ik, a 158-ból. De sehol semmi arról, mennyi a min.osztálylétszám, amikor osztály indul(hat). Se az iskolák lapján, se a h***e tv-ben. Hogy gurulna le a lépcsőn aki ezt kitalálta! Most akkor változtassak és írjam be a bejáratottat és vagy beférek-vagy nem?-mert az első suli, félek tutira nem indul( 8 és 15 jelentkező volt, itt új lenne a szakközép)vagy várjak?
12/18 anonim válasza:
Csak.
Az alternatíva az lenne, hogy nem lehetne a jelentkezés után senkinek módosítani a sorrenden, nem adna ki egyik iskola sem ideiglenes listát, hanem beküldenék a központba, ahol megvárnák, míg az összes iskolából befut az összes adat, és akkor egyben kitennék a végleges listát.
Akkor aztán még több okot találnál az elégedetlenkedésre.
Vagy netán van valami értelmes javaslatod még?
13/18 A kérdező kommentje:
Ez 11-esnek szólt? :D
2014. márc. 19. 14:31
15/18 A kérdező kommentje:
Jó,de a kérdés nem arról szól,hogy mi lenne,hanem,hogy mi van..hülyeség az egész..meg akkor már inkább rögtön ideiglenes,mint 2 hónapnyi idegeskedés..(már csak 1)..
2014. márc. 20. 08:12
16/18 A kérdező kommentje:
Jó,de a kérdés nem arról szól,hogy mi lenne,hanem,hogy mi van..hülyeség az egész..meg akkor már inkább rögtön végleges,mint 2 hónapnyi idegeskedés..(már csak 1)..
2014. márc. 20. 08:12
17/18 anonim válasza:
Régi kérdés de én is hülyeségnek tartom. Én amikor megláttam hányadik helyen állok elsírtam magam, mert elég régóta szeretnék abba a suliba menni és azt sem lehet mondani, hogy nem tanultam.
18/18 anonim válasza:
Hülyeség, persze. Már úgysem lehet változtatni semmin. Aki azt teszi előre, ahova biztosan bejut, annak meg nincs értelme, mert akkor más helyre meg nem veszik fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!