Ha 16-ik vagyok az ideiglenes felvételi jegyzékben és 17-et vesznek fel akkor az biztos, hogy már felvettek?
Semmi sem biztos; lehet, hogy tényleg elég kerül valaki, de nagyobb eséllyel jelentkezik ki valaki előled, mint be eléd. Én anno 25. voltam a listán, és 16 embert vettek fel, és bejutottam :) Szóval nem kell izgulni.
Azért a helyesírásra kicsit gyúrj rá, mert lesz tollbamondás, és a "16-ik" a 3-pontos hibakategóriába tartozik.
Első vagyok :) Igen én is most felvételizem.
Én még csak egy ideiglenes listát tudok, ami engem érint, a többi suli csak március 12-én teszi közzé :(
Egyébként, ha csak tizenhatodik és számmal jelölöd, a 16. simán a helyes. De ne aggódj ez a legkevesebb, itt nem osztályozzák a helyesírásod :D!!! Ráadásul a központin is túl vagyunk, ott pedig már a fogalmazásban kijavították, amit kellett :D.
Nyugi, eléd nem csúszhat be senki, bent vagy! :D
Az ideiglenes direkt arra van, hogy ebbe mindenki benne van, még az is, aki utolsónak jelölte. Nincs olyan, hogy ebben eléd megy valaki, már csak kiesni tudnak. Gratulálok! :)
Nem kerülhetnek be eléd! Ez biztos! Te már csak jobb helyre kerülhetsz! 100000%, hogy bent vagy! :)
Gratulálok! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!