S. O. S Felpontozlak! Mit tegyek lusta vagyok tanulni?
Figyelt kérdés
Lusta vagyok tanulni egyre rosszabb jegyeim lesznek/vannak tavalyi év végi bizonyítványom egész jó lett mindenem 4-es lett kivéve a német az 5-ös lett ennek nagyon örültem. De most 6. Osztályba már nagyon lusta vagyok egyszerűen nem érdekel pedig elvileg "nagyon okos vagyok" (több tanár is mondta már nem egyszer ha szorgalmas lennék akkor osztály első lehetnék. Mit csináljak? 12/f (normális válaszokat szilvás buktát már csináltam :-D)2014. márc. 10. 20:09
1/5 anonim válasza:
Tanulás helyettesìteni nem nagyon tudod.Nem ismerek olyat aki szeretett volna tanulni.Egyszerűen köss magaddal alkut,hogy ha megtanulsz egy leckét kapsz valami kényesztetést.
2/5 A kérdező kommentje:
Hmm hogy ilyenek énekem mért nem jutnak eszembe amúgy köszi ment a pacsi várom a többiek válaszát is.
2014. márc. 10. 20:18
3/5 A kérdező kommentje:
*nekem*
2014. márc. 10. 20:19
4/5 anonim válasza:
Mikor otthon vagy és tanulnod kéne és eldöntöd hogy fogsz-e vagy nem gondolj a jövődre. Én sajnos nagyon elhanyagoltam 6-7-ben a tanulást most 8-ban meg több kettesem lett mint valaha és mindenből 3-as lettem félévkor. Ez sajnos visszaüt a továbbtanulásnál és minél jobb iskolába vesznek fel annál nagyobb esélyed van az életben érvényesülni nem mellesleg nagyobb fizetéssel.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát wc puculó nem akarok lenni. Következő 3-hónapban megpróbálom felnyomni az átlagomat. Várom a többiek válaszát is. (ment a pacsi)
2014. márc. 11. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!