Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy lehet két nap alatt...

Hogy lehet két nap alatt megtanulni három verset úgy, hogy mindhárom ötösre menjen?

Figyelt kérdés
Valami jó módszert, pls! (Puskázásról hallani sem akarok.)

2014. márc. 2. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Tudom,hogy bunkóság,de a leghatásosabb:nekiülsz és megtanulod.Hány versszakosak? Én 6 versszakor tanultam meg 15 perc alatt.
2014. márc. 2. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Két nap alatt hármat? Röhögve!
2014. márc. 2. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem internetezel meg itt várod a válaszokat hanem leülsz tanulni.
2014. márc. 2. 20:59
 4/6 A kérdező kommentje:

Kedves #3. válaszadó!

Nem akarok önnel vitát kezdeményezni, de addig is tanultam azokat a verseket, csak az egyik— amiből mindenki ötösre felelt — egyszerűen részlegesen megy a fejembe, mindig kimarad egy versszak, ez nagyon idegesítő.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2014. márc. 2. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Tuti módszer: Youtube-ba beütöd, miközben hallgatod a verset, addig olvasod. Mérhetően gyorsabban tanulod meg így a verset, mintha csak leülnél tanulni. Ráadásul így kapsz egy képet is arról, hogy mikor kell szünetet tartani, mikor milyen lendülettel kell a verset mondani, stb., persze ez akkor hatványozottan igaz, ha profi színész előadásában hallgatod (Latinovitsot tudom ajánlani leginkább).
2014. márc. 2. 21:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Mely versek ezek?

Vagy lehet választani?

2014. márc. 3. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!