Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol lehet megtanulni fogtechni...

Hol lehet megtanulni fogtechnikus szakmát?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok. Diplomámmal nem tudok elhelyezkedni. A fogtechnikus szakma vonz és szeretném elsajátítani, illetve ebben dolgozni. Tudtok erről valamit? Én nem sok mindent találtam ezzel kapcsolatban. :(
2014. febr. 3. 14:10
 1/2 anonim válasza:

Szia!

Én is fogtechnikusnak készülök már évek óta szval bármit kérdezel tudom rá a választ :D Asszem. Mivel te mát 27 éves vagy így csak felnőtt képzésben tudod elvégezni a tanfolyamot 2,5 éves ugyanúgy csak nem jár diák se semmilyen kedvezmény. A képzés ára sulitól függ de kb 600-750 ezer ft mindennel egybevetve. Ez az egyik leges legköltségesebb szakma. Persze midnenhol van részletfizetési lehetőség. Kettő darab megbízható iskola van az országban igen 2. Elég elszomorító. Az egyik a Debrecenben található Discimus üzleti Akadémia (ahol idén csak felnőttoktatásban idnul a képzés mert nem kapta meg a suli az állami támogatást a képzésre)(Én ide megyek idén)

A Másik pedig a Budapesti Szolgáltató- és Kézművesipari Szakképző Iskola ők kaptam támogatást de rád ez nem vonatkozik szval m1,itt is fizetned kell majd érte. A jó hír az,hogy mind2 suliban kapott képesítéseddel igén jó esélyed lesz arra h elhelyezkedj vele persze inkább Németországban vagy egyéb külföldi országban. Itthon eléggé szerencsésnek kell lenned ahhoz,hogy ez menjen de semmi sem lehetetlen ;)

2014. febr. 5. 18:58
 2/2 anonim válasza:
Ja és még egy jó hír h felnőttoktatásban nincs felvételi vizsga tehát ha fizetsz már bent vagy! :D A hova szeretnél menni és férfi vagy vagy nő? :)
2014. febr. 5. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!