Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » BME! Hogyan tudnék gyorsan...

BME! Hogyan tudnék gyorsan megtanulni C++ -ban?

Figyelt kérdés

Most vagyok túl az első zh-n, de lazán megbuktam. Még a legalapabb dolgok is alig mennek. 3 hét múlva lesz a következő. Mi a jó fenét tudnék itthon csinálni egymagam? Azt se tudom hol kezdjek neki, mit csináljak, és mivel nem vizsgás tárgy, az a kredit baromi jól jönne.

Közlekes vagyok, ha ez számít, tehát egy kis aprócska kettessel boldog lennék! Tippek, tanácsok, esetleg valaki tudna segíteni? Köszi előre!

2013. okt. 27. 13:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Jellemzően programozni nem megtanulni kel, hanem begyakorolni.

Ez itt a mérnökinfő progalap tárgyának honlapa:

[link]

Mi C-t tanulunk előszőr, de nem is az a lényeg, hanem tananyag alatt van egy példatár érdemes azokat a feladatokat csinálni, gondolom hasonlók lesznek a zh-n nektek is.

A feladatokhoz van megoldás is bár C-ben, de a szintaxis annyira nem más (gyanítom, hogy a fejlécen kívűl az programok túlnyomó részében csak a printf/scanf (azaz cout/cin) különbözik, szóval lehet velük operálni).

A szintaxis nem megy, akkor:

[link]

De lehet jobban jarnál, ha egyetemen keresnél valakit, aki korrepetál.

U.i.: Gyakorolj.

2013. okt. 27. 16:28
 2/2 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy a karunkon eddig mindenki Pascalt tanult, ezért nem igen tudok felsőshöz menni. A csoporttársaim is olyan szinten vannak, mint én. Örülnek ha ők tudják, nemhogy magyarázni kelljen. Ezért próbálkozok itt "korrepetálós" segítségért.
2013. okt. 27. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!