Egyetemi jelentkezésnél mennyire nézik, hogy igazak-e a jegyek, amiket beírtunk?
Figyelt kérdés
Pl ha egy 4-est átírnék 5-ösre az évvégi bizonyítványban az észrevennék? mármint géppel megszerkeszteném. Nálunk az igazgató azt mondta, hogy nem nem is szokták összevetni a bizonyítványt a beírt jegyekkel.
Egyetemi beiratkozáshoz vinni kell a bizonyítványt?
2014. febr. 11. 14:59
1/3 anonim válasza:
Ha kettő darab egész pont megéri neked, akkor nyugodtan írd át, de ha lebuksz sokkal nagyobbat veszítesz(hamisítás)
2/3 anonim válasza:
Hát, te tudod (egyébként szerintem, ez egy igen súlyos baklövés lenne, és még akár peres ügyet is vonhatna maga után), de nem véletlen mondják, hogy az egyetemre nem bekerülni a nehéz, hanem BENT maradni... Ezzel csak arra akarok célozni, hogy ne hazudj magadnak jobb képességeket, nagyobb szorgalmat, mint, amivel alapból rendelkezel, mert majd mikor odaérsz, hogy igenis oda kell tenni magad, akkor majd, hát prózaian szólva; jól megszívod.
3/3 anonim válasza:
Azokat a papírokat, amik alapján felvettek, be kell adni. Mármint az eredetit a beiratkozáskor. Az én érettségim még bent is maradt a TO-n, még nem is kértem vissza. Ha géppel átszerkeszted a képet, az okirathamisítás, ha lebuksz, a felvételid semmis, és még bíróság elé is kerülhetsz. Nem vagy már gimis, kiskorú, úgy bánnak majd veled, mint akármelyik felnőttel, aki hivatalos papírt hamisított. Megéri??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!