Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a tapasztalatotok a GDF-el...

Mi a tapasztalatotok a GDF-el kapcsolatban? El tudnak helyezkedni az ott végzők? Mennyire húzós?

Figyelt kérdés

Igen, tudom, a net tele van mindenféle véleményekről ezzel a főiskolával kapcsolatban, de ezek java része 2003-as, 2006-os vagy 2009-es. Ezekben azt hallottam, hogy mindenkit átengednek, egy barátom, aki 4 éve járt ott, azt mondta, hogy mindenkit megbuktatnak, és Ő is azért ment el onnan. Én arra vagyok kíváncsi, hogy MOST 2013-2014 környékén mi a helyzet?

Most még az ELTE IK-ra járok, de eléggé ég a föld a talpam alatt, nekem ez túl erős, ami ott van, kicsit olyan, mintha a marson járnék, ezért gondolkodom az átjelentkezésen, illetve még képben van nálam az Óbudai egyetem, de miután C#-ot az ELTE IK-n nem igazán tanultam, így azt mondják, hogy amiatt necces lehet az Óbudai.

2014. febr. 4. 12:37
 1/5 A kérdező kommentje:
És sajnos már csak 4 támogatott félévem van. :S
2014. febr. 4. 12:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Én most csinálom a harmadik félévemet a GDF-en és azt kell, hogy mondjam jó iskola. Nem beszélek a levegőbe, mert voltam már másik iskolában előtte. A GDF-en megpróbálnak segíteni a tanárok, elmagyaráznak eléggé érthetően minden, analízist és a lineáris algebrát meg lehet érteni, sőt ha olyan gond adódik a rektorral is lehet beszélni, mert válaszol a levelekre. Próbálnak segíteni minden hallgatónak akiknek problémája adódik. Egyelőre csak pozitív dolgokat tudok mondani. Ami egyedüli hátrány, hogy már csak fizetős formában lehet rá jelentkezni. Azt hogy a diploma mennyire értékes nem tudom, mert egyelőre még nem dolgozok a szakmában. Viszont azt tudom, hogy a GE pl. felveszi a GDF-en végzett hallgatókat ha megvan a megfelelő tudásod.
2014. febr. 5. 17:05
 3/5 A kérdező kommentje:
A mérnökinfót csinálod? Tényleg csak fizetősen lehet odajutni? Én úgy láttam, hogy indul államilag támogatott képzés is.
2014. febr. 6. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, mérnökinfót. Én úgy tudom csak önköltségesen megy, mert magániskola. De ha tévedek akkor az csak jó a te szemszögedből nézve.
2014. febr. 6. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Mérnök Infón végeztem. Mindenkit átengednek ez az év vicce, 6. alkalommal lett meg a valszám vizsgám, 6 hónapos folyamatos felkészülés ellenére is. Ez csak egy tárgy a sok közül. Jelenleg mérnök beosztásban dolgozom bőven az átlagfizetés feletti bérért.
2014. aug. 14. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!