Lehet ma Magyarországon pszichológusról szexuálpszichológiára szakosodni? HA igen, melyik egyetemen?

Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 21:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Lehet.

ELTE pszichológián kell szakosodni

2009. dec. 4. 21:57
 2/10 A kérdező kommentje:
esetleg más, ahova nem olyan magas a ponthatár? :$
2009. dec. 4. 22:34
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Lehet, hogy mégis idetartozik, amit most írok.

Elgondolkodtató mindenesetre.

Középiskolában volt egy osztálytársnőm. Ha buliba mentünk, és sok rendezvény kötelező volt, őrá nem figyelt fel egy fiú sem, soha. Jó tanuló volt, de valahogy féltek tőle a fiúk. Na, ez a lány ma annyira fenn kotor, hogy az unokatestvérének is jó napottal köszön. Még mindig nincs senkije, de a tv-ben hetente látom.

Találd ki, mi lett belőle? Talált, elsüllyedt, szexuálpszichológus.

2009. dec. 7. 22:55
 4/10 anonim ***** válasza:
ki az? :DDD most már áruld el :)))
2009. dec. 8. 15:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Csak figyeld a tv-t, rá fogsz jönni.
2009. dec. 8. 16:19
 6/10 anonim ***** válasza:
van egy rövid ősz hajú nő, én arra gondolok, de már ezer éve nem láttam.
2009. dec. 8. 18:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor most jó lenne tudnod, hány éves vagyok....
2009. dec. 8. 18:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért mert nem közli a világ felé, még lehet van párja akivel nagyon boldog
2009. dec. 8. 18:21
 9/10 anonim ***** válasza:
ja és én nem látok összefüggést a szexuálpszichológia és a szerencsétlen élet között....
2009. dec. 8. 18:23
 10/10 A kérdező kommentje:
hát őszintén szólva nem volt sok komoly kapcsolatom, bár én ezt eddig nem a szerencsétlenségnek tudom be... és amúgy ez csak egy lehetőség, van más is a tarsolyomban, ugyanilyen szívesen lennék építészmérnök, vagy lakberendező vagy újságíró. Sokoldalú vagyok, minden érdekel, de szeretnek az emberek... a társaság központja vagyok, tudok irányítani és tudok tolerálni is... mellesleg a szexuális életemmel sincs semmi baj... oké, kicsit többet vágyom rá, mint a nagy átlag... de ez nem betegség!
2009. dec. 8. 19:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!