Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Leírnátok, szerintetek milyen...

Leírnátok, szerintetek milyen előnyei és milyen hátrányai vannak annak, aki magántanuló?

Figyelt kérdés

Mindenki véleménye érdekel. Előre is köszönöm!:)

16/lány

2014. jan. 22. 21:13
 1/3 anonim válasza:
Én magántanuló vagyok. Én betegség miatt lettem az mert nem tudok napi 7-8 órát egyhuzamban végigülni ezért csak a fontosabb órákra járok be. Nagy előnye szerintem hogy ha bemész órára akkor a tanár nem feleltethet, nem hívhat ki a táblához stb. Nálunk félévkor és év végén van vizsga de ha például egy tantárgyból tudsz 3 jegyet szerezni úgy hogy bent vagy az órákon akkor nincs vizsga. Hátránya nálam annyi hogy ha vizsga van akkor nagyon nagyon sokat kell tanulni(mindent amit abban a félévben vettek), plusz még az sem jó hogy enm járok be sokat az órákra és így nem ismerem az osztálytársaimat, nincsenek barátaim, de összeségében én szeretek magántanuló lenni.
2014. jan. 22. 23:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Sztem könnyű a vizsga, pl. ha lámpalázas vagy és utálod a feleltetéseket meg ilyenek, akkor sokkal jobban jársz vele, megtanulod az összes tételt és 1 tantárgyból csak 1-2be fognak belekérdezni:) Én szocfób vagyok, nincs semmi bajom a tanulással, csak a számonkéréseket utálom, meg mikor kihívnak a táblához:S Félévente azt a kb. 5 napot meg ki lehet bírni:) És a könnyebb tantárgyakból (pl. rajz, etika meg ilyenek) az egész vizsga egy nagy semmi, kiadják az első témát vagy amit szeretnél, beszélsz róla 1 percet és kész.

Persze nagy szorgalom kell hozzá, meg legyen segítséged a nehezebb tantárgyakból, de amúgy nem nagy cucc. Nálunk mondjuk nincs olyan, hogyha van elég jegyed, akkor nem kell vizsga...Mindenből kell.

Sok sikert :) 17/L

2014. jan. 23. 12:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2014. jan. 23. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!