Leírnátok, szerintetek milyen előnyei és milyen hátrányai vannak annak, aki magántanuló?
Mindenki véleménye érdekel. Előre is köszönöm!:)
16/lány
Sztem könnyű a vizsga, pl. ha lámpalázas vagy és utálod a feleltetéseket meg ilyenek, akkor sokkal jobban jársz vele, megtanulod az összes tételt és 1 tantárgyból csak 1-2be fognak belekérdezni:) Én szocfób vagyok, nincs semmi bajom a tanulással, csak a számonkéréseket utálom, meg mikor kihívnak a táblához:S Félévente azt a kb. 5 napot meg ki lehet bírni:) És a könnyebb tantárgyakból (pl. rajz, etika meg ilyenek) az egész vizsga egy nagy semmi, kiadják az első témát vagy amit szeretnél, beszélsz róla 1 percet és kész.
Persze nagy szorgalom kell hozzá, meg legyen segítséged a nehezebb tantárgyakból, de amúgy nem nagy cucc. Nálunk mondjuk nincs olyan, hogyha van elég jegyed, akkor nem kell vizsga...Mindenből kell.
Sok sikert :) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!