Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 8 adikos vagyok és a rendészet...

LooToS kérdése:

8 adikos vagyok és a rendészetire szeretnék menni. Továbbiak lent?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy elvégzem a rendészetit majd a rendőrtisztit és esetleg utána nyomozó lennék de még csak a rendészetit fogom elkezdeni. Mik ott az elvárások? jegy,kondi?
2014. jan. 21. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Na itt képzavar van :)

Középiskola után kezdhetsz bele az NKE rendőrtiszti képzésébe, mivel érettségi kell hozzá. A rendészeti szakközépsulik pedig sima rendőr végzettséget adnak, nem tiszti végzettséget. Pályaalkalmassági mindkettőn van, és ennek van fizikai, és szellemi része is.

2014. jan. 21. 20:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Annyi a gond hogy van rendészeti szak középsuliban is.

Én is oda járok de egy szar semmire nem jó szak.

Mostmár legalább eljutottak odáig hogy legyen szakma a végén méghozzá biztonsági őr.

A mostani kilencedikesekkel kezdték el tehát nekem ez sem lesz csak érettségim amivel törölhetem kifele.

Ha jót akarsz magadnak egy normális iskolát végzel és utána mehetsz még rendőrnek is akár.

Egy jótanács: a győri bercsényit messziről kerülni.

2014. jan. 21. 21:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D
2014. jan. 21. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!