Vki aki villamosmérnökin tanul? Vagy van ismerőse aki ezen a szakon van? Hogy tetszik? Jól lehet vele elhelyezkedni? Mi benne a legnehezebb?
Hát ezzel én is így vagyok! Szoktam is itthon forrasztgatni néha. Szóval érdekel az elektronika. Meg azért is tetszett meg mert ahogy olvasgattam elég sokfelé terjedhet ki a villamosmérnök szakma. Neked, hogy megy a matek? Mert én attól félek eléggé...
Melyik sulit nézted? Én a Kandót!
Egyébként még mindig az első válaszoló volnék :)
az igaz csak nem sok mindent tudtam meg a kérdésemből :D
Még nem néztem konkrétan iskolát, de Debrecen lenne a legjobb, a matek meg hát megyeget :D Meg azt se toom h sok matek kell-e hozzá v nem...
Tőlem nem is fogsz, mivel bennem is hasonló kérdések merülnek fel. :)És mint írtam én is most készülök még csak jelentkezni. Szerintem ha elvégezzük, jók az esélyeink az elhelyezkedésre. Csak addig el is kell jutni...
Én olvasgattam itt korábbi kérdéseket és nem nagyon dicsérték a Debreceni egyetemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!