Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 19 éves tanuló vagyok és idén...

19 éves tanuló vagyok és idén érettségizek. Nem tudom milyen okj képzésre menjek tovább. A rendezvényszervezés tetszik, de nem tudom tudnék-e vele munkát találni. Szerintetek milyen szakma ez? Érdemes-e bele kezdenem?

Figyelt kérdés
Interneten minden szépen le van írva, de nem tudom, hogy a valóság mi ebből. Azoknak a válaszát is szívesen várom, akik már jelenleg rendezvényszervezésben vannak elhelyezkedve és eltudnák mondani mit takar ez a szakma bővebben.

#redezvényszervezés
2013. jan. 15. 13:30
 1/9 anonim ***** válasza:
én ezzel csesztem el két évet,csak én egyetemi szinten tanulom,amit neten írnak,az csak marketingfogás,érvényesülni nehéz vele,nem akarlak lebeszélni,de én most jelentkezem át eü-irányzatú szakra,mert érdekel,és hiány van nővérekből,orvosokból,ápolókból
2013. jan. 15. 13:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Más szakmát tudnátok ajánlani? Olyat, ami nem monoton, és nem kell hozzá nagy matematika tudás se. Előre is köszönöm a válaszokat.
2013. jan. 15. 13:37
 3/9 anonim ***** válasza:
menedzser-asszisztens?
2013. jan. 15. 13:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Sajnos nekem is volt egy ilyen érzésem, hogy nehezen lehet vele elhelyezkedni. A menedzser-asszisztens mit takar ? :)
2013. jan. 15. 13:44
 5/9 anonim válasza:
100%
Válasz inkább egy főiskolát vagy egyetemet..."Levelezőn"!!!Vállaj mellette diákmunkákat/munkát és ha lehetőséged van önkéntes munkákat is. Tanulj nyelveket a megkeresett pénzedből...ezek később az első CV- megírásánál ergo munkakeresésnél is jól jönnek majd!Én így csináltam. Ja és nem volt könnyű munka mellett tanulni...cefet nehéz 4 év volt!De 4 évvel vagyok előrébb mint aki csak OKJ-s, érettségis végzettséggel keres, nulla vagy kevés tapasztalattal melót!(a béremen és beosztásomon is látszik :)...de ezt is magamnak köszönhetem!) Ja és a haverok és a csajok: Ők buliztak suli mellett 4 évet. Akkor én voltam irigy. Most viszont immár 6 éves tapasztalattal, egyenértékű diplomával (viszont más érték-rendel )...most Ők irigyek...és páran úgy szólítanak,reggelente hogy: Szia Főnök!
2013. jan. 15. 14:07
 6/9 A kérdező kommentje:
És te milyen szakmával helyezkedtél el végül ? Csak mert azt nem írtad.
2013. jan. 15. 14:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Először mindenképp egy okj-t szeretnék elvégezni, mert az első ingyenes. :) Fősulira pedig úgy is csak fizetősre van esélyem...
2013. jan. 15. 14:31
 8/9 anonim válasza:
Villamosmérnökként(Gyengeáramú, és automatizálás volt a szakirány) végeztem...de nem ezen a területen dolgozom, és ez számodra sem releváns nyilván a kérdéseddel kapcsolatban, ezért nem is írtam...habár azért kapcsolódik a tanulmányaimhoz. Immár két éve saját vállalkozásom van :)...alkalmazottként mind anyagi mind emberi lehetőségeid igen korlátozottak lesznek...viszont amíg nem vagy elég önálló addig jó ha "fogja a kezed egy cég"!
2013. jan. 15. 14:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem :)
2013. jan. 15. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!