Rendezvényszervezés: akkor mis is van? Büfészakossal nem érek semmit?
Figyelt kérdés
Szóval a rendezvényszervezéshez elvileg andragógia kell az andragógia pedig mindenki szerint büfészak és lehetetlen vele az elhelyezkedés. Akkor kíváncsi lennék, hogy azok, akik valóban a rendezvényszervezéssel foglalkoznak, hogy is kerültek be oda és milyen diplomájuk van, ha a2012. nov. 14. 23:07
1/6 A kérdező kommentje:
(folyt:) ha az andragógiával szerintetek lehetetlen az elhelyezkedés?
2012. nov. 14. 23:08
2/6 anonim válasza:
Az andragógia felnőtt képzés nem rendezvényszervezés. Nem kevered a turizmus-vendéglátás szakkal?
3/6 A kérdező kommentje:
Nem! A Kodolányin a rendezvényszervezés az andragógián belül van. Legalábbis itt azt olvastam: [link]
2012. nov. 14. 23:38
4/6 anonim válasza:
Hát, ismerősömnek az apja alapított céget a diplomaosztójára.
5/6 anonim válasza:
én már hatodik év rendezvényszervezéssel foglalkozom. bár ennek több fajtája van, én éjszakai klubokba rendezek bulikat. semmiféle képesítésem nincs. ehhez nem papír kell (főleg nem diploma). 21 évesen kezdtük el a társammal kicsibe, azóta már 4 megyébe, elég sok helyen szerveztünk bulikat.
6/6 anonim válasza:
A rendezvényszervezéshez megfelelő személyiség, józan paraszti ész, logikus, körültekintő gondolkodás és iszonytosan jó kapcsolatok kellenek. Ezt nem lehet tanulni. (Az pedig, hogy ki hová ül az autóban, mi jellemzi Magyarország turizmusföldrajzát, hol vannak termálfürdők és melyik villa után melyik jön az asztalon, szinte mindegy is - a képzéseken ezt lehet megtanulni, de erre ott vannak a szakértő alvállalkozók.) 18 éve foglalkozom ezzel, több mint 5000 rendezvényben működtem közre, több milliárd forint értékben. Soha senki nem kérdezte, mit végeztem. Amúgy informatikus vagyok. El kell kezdeni egy profi mellett, és úgy tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!