Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha most elkezdem a jogsit és...

Ha most elkezdem a jogsit és abba hagyom egy kis dőre akkor onnan folytathatom ahol elkezdtem?

Figyelt kérdés
2014. jan. 11. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ mi számít neked kis időnek; ha a KRESZ-vizsgától számított 1 éven belül nem teszed le az összes vizsgát, akkor újra kell járni az egészet.
2014. jan. 11. 20:17
 2/3 anonim válasza:
Ha bizonyos idő kereten belül folytatod,akkor igen,ugyan onnan. Én is most járok vezetni,kimaradt kb. egy hónap és ugyan onnan folytattam. Csak ha később folytatod,nehezebb a visszaszokás. De aki egyszer megtanult vezetni,az nem felejti el. :)
2014. jan. 11. 20:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Az én időmben még 2 évig volt érvényes a kresz vizsga. Ha 2 éven belül nem tudtam volna levizsgázni akkor előlről kellett volna kezdeni az egészet. Úgy tűnik ezt egy évre csökkentették.

Szóval nem nagyon érdemes abba hagyogatni főleg ha olyan oktatót kapsz ki mint az enyém volt. Minden ismerösöm azt mondta hogy már a második találkozó után lekérte a vizsgaidőpontot az oktatójuk így tudta vizsga előtt melyik nap mennyit kell gyakorolni. Az én oktatóm bezzeg az utolsó kötelező óra előtt kérte le az időpontot. Hetek teltek el tétlenül vezetés nélkül. Ez így csak időpocsékolás volt.

2014. jan. 11. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!